Eerder deze week hadden we dit evenement al aangekondigd op onze website. Maar ter herinnering geven we jullie nog eens kort een overzicht wat er deze dag allemaal te gebeuren staat.

Het kinderfeest georganiseerd door organisatiebureau Anîmo en de Ronde Tafel van wargem vindt plaats nu zondag 13 november in de gebouwen van Nearly New Car in Garage Ghistelinck, Rooseveltlaan te Waregem (aan de watertoren).

Om 13u30 stipt komt de Sint langs met zijn zwarte pieten en worden verwelkomd op het openluchtpodium op de parking, waar presentatoren van dienst Ignace Crombé en kersverse Miss Belgian Beauty 2006 het aanwezige volk meteen in de sfeer zullen brengen.

De kinderen kunnen persoonlijk bij de Sint komen en ontvangen een leuk geschenkpakket. Op de affiche staat ook allerlei animatie geprogrammeerd o.a.: clowns, goochelaars, kindergrime, ballonplooiers, springastelen, poppenkast, kermismolen, circusartiesten, een spelcircuit en zoveel meer... Er zullen ook talrijke bekende Vlamingen aanwezig zijn en er staan ook optredens van Marjolein, Pim en X!ink geprogrammeerd.

Zeker een must om je zondagnamiddag op te vullen en met de hele familie heen te trekken. Kaarten zijn te verkrijgen bij alle leden van de Ronde Tafel, aan de balie bij gargae Ghistelinck, bij organisatiebureau Animô en diverse handelszaken. Je kan ook telefonisch bestellen op het nummer 056 35 90 80. Tickets in VVK kosten 10 euro, ADK 15 euro.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: