De drie vurige duo’s geven voor een laatste keer het beste van zichzelf tijdens de finale strijd

Vanavond steken de drie overgebleven Grillmasters duo’s voor de laatste keer hun barbecue aan.

De lat ligt tijdens de spannende finale van Grillmasters zeer hoog en de kandidaten moeten alles uit de kast halen om Peter en Seppe te overtuigen. De chefs verwachten niets minder dan topgerechten, originele recepten en het nodige spektakel dat bij een grote finale komt kijken. De kandidaten kregen een week de tijd om een subliem driegangenmenu in elkaar te steken waarmee ze deze verwachtingen moeten inlossen. Maar nog voor de drie duo’s aan hun finale gerechten kunnen beginnen, doen Peter en Seppe een belangrijke mededeling die onherroepelijk voor nog meer stress bij de kandidaten zorgt.

Ineke en Sofie maken voor de eerste keer pizza klaar op de barbecue en dit lijkt voor problemen te zorgen. Nick & Kevin beginnen rustig en zelfverzekerd aan hun amuses, maar beseffen al snel dat ze een tandje zullen moeten bijsteken. Marc en Mario kiezen voor verfijnde gerechten, waardoor ze een bikkelharde strijd met de tijd aangaan. Gelukkig duiken er enkele oude bekenden op om te supporteren voor de strijdlustige kandidaten tijdens hun laatste sprint naar de eindmeet.

Het beloofd een zenuwslopende finale te worden waarbij enkel kalmte de kandidaten lijkt te redden. Wie weet het hoofd koel te houden en mag de Gouden Grillmastergrill mee naar huis nemen?

Grillmasters dé finale, donderdag 31 mei om 20u35 op VIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over