Vandaag kondigde Disney+ aan dat de fan-favoriete serie "Grey's Anatomy" op 28 maart met het 20e seizoenterugkeert naar Disney+ in België, met elke week op donderdag een nieuwe aflevering. De eerste negentien seizoenen zijn nu beschikbaar om te streamen.

"Grey's Anatomy" wordt beschouwd als een van de beste televisieprogramma's van onze tijd. Het spannende medische drama, nu in het 20e seizoen, volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

In "Grey's Anatomy" schitteren Ellen Pompeo als Meredith Grey, Chandra Wilson als Miranda Bailey, James Pickens Jr. als Richard Webber, Kevin McKidd als Owen Hunt, Caterina Scorsone als Amelia Shepherd, Camilla Luddington als Jo Wilson, Kim Raver als Teddy Altman, Jake Borelli als Levi Schmitt, Chris Carmack als Atticus "Link" Lincoln, Anthony Hill als Winston Ndugu, Alexis Floyd als Simone Griffith, Harry Shum Jr.als Benson "Blue" Kwan, Adelaide Kane als Jules Millin, Midori Francis als Mika Yasuda en Niko Terho als Lucas Adams.

"Grey's Anatomy" is gecreëerd en wordt uitvoerend geproduceerd door Shonda Rhimes. Meg Marinis is showrunner en uitvoerend producent. Betsy Beers, Mark Gordon, Debbie Allen en Ellen Pompeo zijn de uitvoerende producenten. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over