Graspop Metal Meeting 2014 wordt zo al groots genoeg dankzij het extra hoofdpodium maar dankzij ons op-en-top Belgische programma krijgt ons festival op donderdag 26 juni nog een extra dimensie voor alle festivalbezoekers met een combiticket. Samen met partners Jupiler en Red Bull zet Graspop Metal Meeting het beste van eigen bodem op het podium … en op groot scherm!

Een vurig verbond

De samenwerking tussen Graspop Metal Meeting en Jupiler gaat al jaren terug. Editie na editie zorgde Jupiler met de Joe Piler Saloon voor topentertainment voor de festivalgangers. Dit jaar verwent Jupiler zijn fans met een nieuw podium in de Metal Plaza:de JUPILER STAGE! Om dit nieuwe openluchtpodium in te huldigen, trakteert Jupiler alle festivalbezoekers op donderdag 26 juni op een echte Belgische topavond met DIABLO BLVD, EVIL INVADERS, OSTROGOTH, DYSCORDIA én de live-uitzending van de wereldbekerwedstrijd van onze Rode Duivels tegen Zuid-Korea op groot scherm in de Marquee!

De Metal Dome geeft je vleugels

Nog meer vette muziek in de METAL DOME waar op donderdag traditioneel de drie winnaars van de Red Bull Bedroom Jam zich mogen voorstellen aan het Graspop-publiek. Deze drie bands worden gekozen tijdens de Bedroom Jam-finale op zondag 11 mei in Trix, Antwerpen. Meer weten over de Red Bull Bedroom Jam: http://www.redbullbedroomjam.be/

Festivalgangers die na dit alles nog wat brandstof in de tank hebben, kunnen na de Red Bull Bedroom Jam in de Metal Dome headbangen en meezingen op de Best of the Best Top 100. Stemmen op jouw favoriete band aller tijden kan nog tot maandag 21 april via http://www.graspop.be/nl/top100

Wie het de eerste festivalavond liever nog wat rustig houdt, kan terecht in het CLASSIC ROCK CAFE. Aan de toog geniet je van een frisse pint, non-stop classic hits en videoclips. Of leef je uit op de BUMP & FLY, met botsautootjes, vliegertjes en een ouderwetse rups!

Op donderdag valt er dus al heel wat te beleven op de Desselse metalweide. Wie erbij wil zijn, moet wel in het bezit zijn van een combiticket want enkel dan krijg je op donderdag 26 juni al toegang tot de camping en het festivalterrein. Er worden geen dagtickets voor donderdag 26 juni verkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop
Datum: 
26 - 27- 28- 29 juni 2014
Locatie: 
Dessel

Reservatie:

Meer over