Dinsdagavond heeft schlagerkoningin Laura Lynn haar nieuwste cd/dvd 'Voor Jou Limited' voorgesteld aan de pers en het publiek. Vanaf vandaag kan je overigens het album 'Voor Jou Limited' van Laura Lynn kopen in de winkels.

Ondertussen mag Laura Lynn genieten van haar drukke periode en het harde werken. Het duet met zangeres Marva 'Rode rozen in de sneeuw' doet het bijzonder goed in de Ultratop 50. Aanstaande zaterdag maakt Laura Lynn & Marva als 'hoogste nieuwe' in de hitlijsten z'n opwachting. De 'Rode rozen in de sneeuw' komen vanuit het niets binnen op # 18 en we hebben zo'n vermoeden dat het nog maar het begin is van het mooie verhaal.

Voor de fans van Laura Lynn is er trouwens nog goed nieuws want zo pas kreeg Laura een 'gouden award' voor de uitzonderlijke verkoop van meer dan 15.000 exemplaren van haar nieuwste cd/dvd 'Voor Jou Limited'. Het album ligt vanaf vndaag in de winkels maar vooraf is het al goed voor platina. De eerste versie van Laura Lynn's tweede album 'Voor Jou' is ondertussen al 'platina' en verkocht al meer dan 45.000 exemplaren.

Dinsdag op de persvoorstelling van Laura Lynn's nieuwste cd/dvd 'Voor Jou Limited' kreeg de zangeres haar 'gouden award' aangeboden. Samen met 150 fans werd er in bioscoop Utoplis in Mechelen gekeken naar de cd/dvd voorstelling van 'Voor Jou'. Aanstaande zondag 3 december 2006 kan je om 21.50 op VTM kijken naar de muziekspecial 'Voor Jou' van Laura Lynn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: