Twintig jaar geleden bracht GOOSE z'n eerste single "Audience" uit. "You're the crowd, you're the audience" klonk het toen al en aan die attitude is nog niet veel veranderd. Want iedereen die GOOSE live al meemaakte weet dat de band garant staat voor een vet feest waarbij stilstaan geen optie is. Dat komen ze nog eens bewijzen in de Lotto Arena in Antwerpenop zaterdag 16 november. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 april om 10u via livenation.be.

Het debuutalbum 'Bring It On' onstond vanuit de noodzaak van vier jonge vrienden uit Kortrijk om los te breken en met hun muziek de wereld te zien. Die ambitie bleek niet tevergeefs, want GOOSE werd getekend op het Britse label Skint van Fat Boy Slim en bracht de band over heel Europa, tot in Japan en Australië. Daarna volgden nog vier studio albums waaruit singles als de classic "Synrise" met de iconische hoes voortkwamen, maar ook "British Mode", "Call Me" en "Words". Het leverde hen al vier MIA's op en een plek op de line-up van de grootste festivals. The Guardian omschreef hen ooit treffend als "an onstage powerhouse, succesfully bridging the gap between electronic music and rock", wat ze ook op hun jongste album ‘Endless’ nog maar eens bewezen. En het samenbrengen van mensen is exact wat deze band zo uniek maakt tot ver buiten onze landsgrenzen. Hoog tijd dus om samen twintig jaar GOOSE te vieren!

Tickets voor het concert in Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 april om 10u via livenation.be en worden verkocht in waves. Tickets in wave 1 kosten €42,70, tickets in wave 2 kosten €45,50 (telkens inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. Tickets in presale kosten €42,70 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). De Live Nation-voorverkoop ​ start op donderdag 18 april om 10u en eindigt op vrijdag 19 april om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over