De band die mensen samenbrengt. Rockers en ravers. Minimalisten en maximalisten. Technoliefhebbers en indie-dance-kids. GOOSE brengt met hyperaanstekelijke elektrorock twee werelden samen en doet het lijken of deze altijd samen gehoord hebben. En dat doet het Kortrijkse viertal ook in 2016. Met een hopeloos uitverkocht concert in de Brusselse AB. Met een explosief optreden op het hoofdpodium van Rock Werchter. Maar ook met een groots arenaconcert, op vrijdag 28 oktober in de Lotto Arena!

De aankondiging van het Antwerpse concert komt er op de vooravond van de release van hun vierde langspeler ‘What You Need’. Een plaat die volwassener klinkt, zelfzekerder. Alsof ze zich beter in hun vel voelen en niet alleen een opgegroeide, maar ook coolere en emotionelere versie van zichzelf zijn. "'What You Need' is een ode aan vriendschap en samen muziek maken, en werpt een blik op wat de toekomst voor GOOSE te bieden heeft", klinkt het.

Met “Call Me” kregen we al een heerlijk voorsmaakje. Deze en andere gloednieuwe songs, gecombineerd met de grootste GOOSE-anthems, zijn live te ontdekken op vrijdag 28 oktober in de Lotto Arena. Het dak moet eraf! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 april om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Goose
Datum: 
Vrijdag 28 oktober 2016
Locatie: 
Lotto Arena

Reservatie:

Meer over