Ook tijdens deze nog wat wispelturige, vroege lente biedt het uitgebreide theaterprogramma van Theater Elckerlyc iedereen wat wils in dit sfeervolle stadstheater. Op www.elckerlyc.be kan men de uitgebreide theateragenda consulteren.

Op 2, 3 en 4 maart komt de succesvolle goochelaar Nicholas in ons theater. Het publiek wordt van zijn sokken geblazen in "Echt". Snel wezen is de boodschap voor wie nog een plaatsje in de zaal wil bemachtigen. Nicholas Arnst is dag en nacht met goochelen bezig is en schoof hier onlangs zijn studies psychologie voor aan de kant. Wat is het doel van Nicholas? Simpel! Mensen verbazen, verwonderen en een reactie uitlokken. Goochelen live in het theater wordt zeer interessant... Je weet nooit hoe mensen gaan reageren op de act. Het is onmogelijk om omstandigheden te controleren, spannend!

Het televisiesprookje van Nicholas begon in ‘Belgium's Got Talent’. Keer op keer verwonderde hij de jury en het publiek. Nadat hij een eigen programma kreeg op VTM trekt Nicholas nu op tournee, live op het podium, onder het oog van uzelf!

"D oor de vele close-up acts zal de theaterproductie "Echt" geprojecteerd worden op groot scherm , zo maken wij het mogelijk dat iedereen met evenveel verbazing de show zal kunnen volgen"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nicholas
Datum: 
2, 3 en 4 maart 2017
Locatie: 
Theater Elckerlyc, ANtwerpen
Meer over