'Lost Inside My Head' de nieuwe single van Goldkimono is nu uit!

- 'Lost Inside My Head' in de media -
TopSong Radio 2 & Megahit 3FM

Goldkimono's nieuwste single werd al meer dan 170.000 keer beluisterd op Spotify en is momenteel de TopSong op Radio 2 in Nederland en vanaf vandaag de Megahit op 3FM! Ook op Radio Veronica & Radio 1 passeert het nummer. En ook bij ons is 'Lost Inside My Head' reeds te horen op Radio 2.

Bij Radio Veronica bracht Goldkimono deze knappe live versie en ook Radio 2nodigde hem uit en dat leverde deze mooie versie op.

- Goldkimono bio 2023 -

Goldkimono is een vibe. Een frequentie, om precies te zijn. Sonische trillingen die door de luchtgolven bewegen op de beat van jaren '90 hiphop met de snelheid van de eilandtijd. Noem het een gevoel, een esthetiek of een stemming, voor de Nederlandse producer/schrijver/kunstenaar Tienus Konijnenburg is het "allemaal energie." Golven die zachtjes over het zand spoelen, een skateboardwiel dat op de stoep van Venice Beach slaat, stalen snaren die tegen het hout van zijn gitaar bewegen - het geluid van Goldkimono is tastbaar.

" ''Lost Inside My Head' is een uptempo nummer over het gevoel afgesloten te zijn van de realiteit, opgaan in je eigen gedachten en proberen te navigeren langs de hindernissen van het leven. Het gaat over zich verloren voelen en het contact met de wereld kwijt te zijn en erkennen misschien niet de beste geweest te zijn in het onderhouden van contact met anderen, maar verzekert dat het niet persoonlijk is. Het nummer benadrukt ook een gevoel van acceptatie en veerkracht waardoor het een positieve en hoopvolle toon krijgt" - Goldkimono

- 'Firestone' van Kygo 1 miljard streams -

Begin 2015 werd 'Firestone' van de Noor Kygo een wereldhit, een song meegeschreven door Goldkimono. Sinds kort staat de Spotify teller op meer dan één miljard streamsen op YouTube werd de clip maar liefst 900.000 bekeken!

In 2020 bracht Goldkimono 'To Tomorrow' uit, de eerste single van zijn debuutalbum 'The Legend of the Goldkimono' dat verscheen in 2022 en reeds 14 miljoen keer beluisterd werd op Spotify. Een nummer dat ook bij ons volop te horen was op de radio.

Begin februari van dit jaar kwam 'Melancholy Rain' uit als eerste nieuwe single uit het tweede album dat in de stijgers staat.

- Goldkimono live shows -

GOLDKIMONO - FESTIVALS 2023

 • 16-06-23 - PINKPOP - LANDGRAAF
 • 23-06-23 - CONCERT AT SEA - ZEELAND
 • 24-06-23 - MIDZOMERNACHT - WIJK AAN ZEE
 • 07-07-23 - WESTERPOP - DELFT
 • 01-09-23 - INTO THE GREAT WIDE OPEN - VLIELAND

GOLDKIMONO - FALL CLUB TOUR 2023

 • 28-09-23 - MAASSILO - ROTTERDAM
 • 29-09-23 - OOSTERPOORT - GRONINGEN
 • 30-09-23 - PARADISO - AMSTERDAM - SOLD OUT !
 • 05-10-23 - DOORNROOSJE - NIJMEGEN
 • 06-10-23 - HEDON - ZWOLLE
 • 07-10-23 - TIVOLI (RONDA) - UTRECHT

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over