Dogwalker verrast niet enkel met een nieuwe single, maar komt ook meteen naar buiten met een remix ervan: GOLDEN YEARS - Nash & Pepper feat. Dogwalker. Nash & Pepper was het eerste Belgische duo dat een platencontract kregen bij Armada Music in 2007. Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis richtten Armada Music op, het grootste onafhankelijke label voor dance muziek. Deze remix is niet te missen door de aanstekelijkheid van het nummer. GOLDEN YEARS laat alle ledenmaten swingen!

Daarnaast stelt Dogwalker ook hun nieuwe single GOLDEN YEARS voor, uitgebracht met Dogwalker Music. Na de release van 'Two worlds collide' en de eigenzinnige cover van 'All of My Heart' in 2021 brengt Dogwalker nu een nummer waar iedereen op zal staan dansen.

Inhoudelijk gaat het dan ook om het vieren van de 'gouden jaren van het leven'. Daarbij wil Dogwalker niet dat enkel de jeugd zich aangesproken voelt, maar ook als je ouder wordt moet je genieten van de fleur van het leven. Eigenlijk zijn alle jaren van het leven een gouden geschenk. Zowel een 20-jarige als een 50-jarige komt verrassingen en moeilijkheden tegen, maar je kiest zelf hoe je daarmee omgaat. Het beste is om je hart te volgen en elke kans in het leven te grijpen! Elke dag zonder tegenslag is immers een dag om te profiteren van het leven. Vooral na de coronaperiode willen jong én oud terug buiten komen, vrienden zien, nieuwe vrienden maken en samen feesten. GOLDEN YEARS is dan ook de perfecte opener voor een volgende party in originele versie of de remix met Nash & Pepper natuurlijk!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over