“De bladeren vallen van de bomen af. Kan niet geloven dat dit de zomer was”… Voor Goldband loopt een onwaarschijnlijke zomer ten einde. Een zomer bomvol festivals, met optredens op o.a. Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop. Een zomer waarin drie ex-stukadoors het absolute sterrendom in gekatapulteerd werden. De zomer mag dan wel op zijn allerlaatste benen lopen, het rustiger aan doen zit er nog lang niet in voor het trio uit Den Haag. Na een ongelooflijk succesvolle clubtournee doorheen Nederland en België is het tijd voor een volgende stap. Goldband trekt naar de arena’s. Nadat ze eerder al drie maal AFAS Live vlotjes uitverkochten, kondigen ze nu ook een concert in de Antwerpse Lotto Arena aan op zaterdag 11 maart 2023. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag om 11u en moest het nog niet duidelijk zijn: snel zijn is de boodschap!

Na het uitbrengen van een tweede EP, dat potten brak met hitsingle “Alles Kapot”, kwam hun langverwachte officiële debuutalbum uit. Het genre-overstijgende album 'Betaalbare Romantiek' van Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen neemt je mee van rave naar romantiek en weer terug. 14 meezingbare nummers, waaronder superhits “Noodgeval” en “Dit Is Voor Jou”, met een onmiskenbare eigen sound. De unieke cocktail van invloeden uit de jaren ‘80 nederpop, disco, electro en trance blijkt enorm in de smaak te vallen in de Benelux. Met miljoenen streams per maand en tal van in no time uitverkochte concerten is het wel veilig om te zeggen dat Goldband dé popsensatie van het moment is!

Tickets voor het concert in de Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 9 september om 11u via livenation.be aan €43,07 inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over