Caithlin is 7 jaar en hemofiliepatiënt. Zijn bloed stolt niet waardoor elke valpartij fataal kan zijn. Vader Patrick stopte met werken om altijd in de buurt te zijn en als het nodig is een stollingsmiddel te kunnen inspuiten. Caithlin heeft sinds 2007 recht op 28.000 euro Persoonlijk Assistentie Budget per jaar, maar de familie kreeg intussen nog geen euro te zien. Patrick vraagt tekst en uitleg aan Luc De Wilde van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

Seksueel misbruik door kloosterzusters. De commissie Adriaenssens heeft niet één klacht van seksueel misbruik door een vrouwelijke geestelijke gekregen. Toch hebben in het verleden ook nonnen zich aan kinderen vergrepen. Eindelijk doorbreekt één slachtoffer openlijk het stilzwijgen. Daniël getuigt bij Goedele over het jarenlange misbruik in een Westvlaams weeshuis.

Barbara Gandolfi is al 3 jaar de vaste vriendin van de 43 jaar oudere Franse steracteur Jean-Paul Belmondo. Volgens de Franse roddelpers is ze echter vooral in het geld van Belmondo geïnteresseerd. Goedele wil het weten: is Barbara de Florence Nightingale van Belmondo of gewoon een ordinaire roofkip?

Misswizz. Ellen Lejeune ontwierp een urinoir waar ook vrouwen rechtopstaand kunnen in plassen. Bij Goedele demonstreert ze haar revolutionaire uitvinding.

Goedele op Dinsdag op dinsdag om 21.55 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: