Groot nieuws voor de Ketnetters: Gloria Monserezkondigde zojuist haar afscheid aan als Ketnet-wrapper. Op donderdag 15 augustus neemt ze afscheid tijdens de Ketnet Zomertour in Roeselare.

De komende weken neemt Gloria de Ketnetters mee in haar afscheid. Met een klein maar overvol hartje, want de afgelopen jaren heeft ze de allerleukste dingen mogen doen. En tijdens haar laatste weken wil ze het ervan pakken in de videoreeks Nog één keer. Gloria biedt de Ketnetters een unieke inkijk in haar laatste weken bij Ketnet.

"Ik heb zo’n ongelofelijk fijne, grappige, warme, zotte jaren gehad als Ketnet-wrapper. Ik heb zo hard gelachen, zoveel coole dingen mogen doen, zo’n fijne ploeg gehad en vooral zoveel lieve Ketnetters ontmoet. Ik ga misschien minder in de Ketnet-studio staan, maar in mijn hart blijf ik een Ketnet-wrapper, voor altijd!" Gloria Monserez

Gloria Monserez werd in 2019 gekozen als Ketnet-wrapper tijdens een spannende finale tegen Aaron Blommaert in Wie Wordt Wrapper?. In 2020 werd Gloria ook lid van De KetnetBand. In 2021 speelde ze naast Sean Dhondt de hoofdrol in Ketnet Musical: De Finale en had ze een podcast samen met Zita Wauters. In 2022 was ze één van de boegbeelden van STIP IT en in 2023 was ze ook het gezicht van De Pet op tegen Kanker. Gloria was ook te zien in Ketnet-reeksen zoals 'Ik u ook', '12 is veel' en 'Stel je voor'. Tijdens de zomer is Gloria ook te zien in de videoreeks 'Kapot gaan' op Ketnet.be, VRT MAX en in de Ketnet-app.

Image

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: