Studio 100 bracht op 7 maart 2007 haar vijf mooiste musicals uit in een heuse Studio 100-sprookjesreeks: Sneeuwwitje, Pinokkio, De Kleine Zeemeermin (met Kathleen van K3!), Doornroosje (met K3 als de goede feeën) en het waanzinnig populaire De 3 Biggetjes (met K3 als de 3 biggetjes!) dat in 2003 door meer dan 140.000 toeschouwers bijgewoond werd. De musicals komen uit op vijf afzonderlijke DVD’s. Doornroosje en De 3 Biggetjes verschijnen in limited edition, met extra CD met hun leukste nummers. Denk maar aan de nummer 1-hits Toveren en De 3 Biggetjes!

Pinokkio
Pinokkio is het ontroerende verhaal van een het houten jongetje op zoek naar een hart. Op zijn weg komt Pinokkio langs betoverende plaatsen: van het prachtige Circus tot het adembenemende Luilekkerland. Hij ontmoet ook verrassende figuren: Nina de Ballerina, de Blauwe Fee, Fox en Trot, Grimaldini, Raoul de Circusdirecteur…

Het wordt een adembenemende tocht vol verleidingen! Kan Pinokkio deze weerstaan? Zal hij niet teveel liegen, waardoor zijn neus steeds maar langer wordt? Redt hij zijn vader Geppetto uit de buik van de walvis? Wordt hij uiteindelijk een echte jongen van vlees en bloed? Dames en heren, jongens en meisjes! Kom dat zien, kom dat zien!

MET: Ivan Pecnik als Geppetto, Free Souffriau als Nina, Peter Thyssen als Fox & Trot, Paul Donkers als Grimaldini, Dirk Lavrysen als Raoul, Gerdy Swennen als Blauwe Fee en Dries De Vis, Maarten Van Hove en Thomas Van Hulle als Pinokkio.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: