Op 22, 23 en 24 maart viert de glimmer glatter weer hoogtij in Knokke want dan vindt intussen de 10de editie van de Nacht van Exclusief plaats. Zoals alle jaren beloofd ook deze editie zeer spectaculair te worden met net zoals de voorbije 3 jaar een reuzetent van 3000 m² op het strand. Dit jaar is niemand minder dan Joyce de Trogh het gezicht van het grootste exclusieve feest van Vlaanderen. De rokers laten ze alvast niet in de kou staan, voor hen is er namelijk een speciaal ingerichte en afgeschermde 100m² locatie waar ze ongestoord hun sigaretje kunnen roken.

De nacht van exclusief werd voor het eerst op 1 april 1976 georganiseerd als verjaardagsfeest voor het gelijkaardige magazine. Net zoals de 2 voorbije edities zal ook dit jaar weer het magic concept toegepast worden. Het magic concept staat garant voor een beetje glamour, een snuifje glimmer, 3 avondfeesten en natuurlijk alles door een roze bril bekeken.

Elk jaar kan je op de nacht van Exclusief ook enkele avant-premières en primeurs meemaken. Dit jaar zal Mercedes er hun nieuwe C-klasse voorstellen aan de genodigde. Dit is nog ruim 1 week voor het grote publiek deze te zien zal krijgen. De veiling van Hoogstraten beloofde dan weer de allereerste aardbeien van dit seizoen te serveren, van een lekkernij gesproken voor de gasten.

1 van de opvallendste zaken zal ondermeer Philips zijn. Zij stellen er hun unieke LCD scherm voor waar niet minder als 2250 diamanten, goed voor 225 karaat, in verwerkt zitten. Dit unieke stuk is gemaakt naar aanleiding van 1 miljoen verkochte ambilight flatscreens. Maar het zal vooral Joyce de Trogh zijn die de show zal stelen. Zij mag die avond namelijk 2 schitterende creaties van Nicky van Kets showen gemaakt met duizenden Japanse parels in 3 kleuren.

Maar geen Nacht van Exclusief zonder veel muzikaal volk. 3 dagen lang zullen tal van artiesten het beste van zichzelf geven. O.a The Soul Divas (Afi, Micha Mara en Sandra kim), Roxanne, Luc Caals, Bart Kaëll,Paco Garcia, UB40, Barbara Dex en vele andere staan op de affiche. Ook de Romeo’s zijn voor de 3de keer van de partij. Maar tijdens de Nacht (24 maart) hebben ze alvast iets uniek in petto. Chris, Davy en Gunther gaan namelijk Crooners brengen met een big band, als dat geen vuurwerk beloofd. Op zaterdag komen ook Les Truttes langs die met hun schitterende show zeker en vast ambiance zullen brengen. Net zoals vorig jaar zijn ook weer de Miss sport finalisten van de partij.

Natuurlijk hangt aan al deze luxe ook een prijskaartje. Zo moet je voor inkomkaarten van de Nacht van Exclusief (alles inclusief) wel diep in de geldbeugel tasten. 1 inkomkaart kost namelijk 300 euro. Begin maar al te sparen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: