Glen Faria heeft vanmorgen zijn nieuwste single 'Hoe Weet Je Dat' uitgebracht en draagtdeze op aan Stichting Het Vergeten Kind. Dit is zijn eerste solo track in 5 jaar en tevens het startschot voor een reeks nieuwe tracks welke dit jaar uit zullen komen. Beluister 'Hoe Weet Je Dat'

Het is enige tijd geleden dat Glen een solo project heeft uitgebracht, maar stil zat hij zeker niet. In 2018 is zijn grote doorbraak wanneer hij meedoet aan het programma ‘De Beste Zangers’ waarmee zijn tracks 'Duurt Te Lang' en 'Zij Weet Het' nationaal succes boekten.

Voor deze release heeft Glen de handen in een geslagen met Stichting Het Vergeten Kind. Hij zal een grote rol spelen tijdens hun jaarlijkse actieweek.

In de videoclip is Thierry te zien. Hij is lid van de jongerenraad van Stichting Het Vergeten Kind en op jonge leeftijd uit huis geplaatst. Kinderen als Thierry worden in ons jeugdzorgsysteem geconfronteerd met het continu wisselen van hulpverleners. Kinderen als Thierry zich daardoor af: 'zie jij mij wel, hoe weet jij nou hoe ik me voel?'.

De videoclip is nu exclusief te bekijken op de website van ‘RTL Boulevard’ en later vandaag op het YouTube kanaal van Glen Faria. De clip is geregisseerd door Joris Weerts, die afgelopen jaar een NVIFF nominatie kreeg voor beste muziek-videoreggisseur.

Naast een nieuw album zal Glen Faria dit jaar ook gaan touren langs podia, festivals en theaters. Het is duidelijk, 'Hoe Weet Je Dat' is nog maar het begin van deze stap in zijn carrière.

29 Jan - 4 Feb | Week van Het Vergeten Kind (8e editie)
**teken de petitie op hetvergetenkind.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over