Dit voorjaar worden de smaakpapillen van Sergio Herman en Sepideh Sedaghatnia opnieuw geprikkeld in het derde seizoen van Mijn Pop-uprestaurant!. De twee juryleden krijgen deze keer gezelschap van een nieuw jurylid. Gert Verhulst, één van Vlaanderens meest succesvolle ondernemers, zal de duo’s samen met hen begeleiden. Met Gert Verhulst wordt de jury uitgebreid met een vakman die passie heeft voor de horeca. Hij is een absolute foodie die houdt van lekker eten en vijf jaar geleden uit diezelfde overtuiging het kookkanaal njam! oprichtte.

Net zoals de twee andere juryleden, laat Gert zich vaak leiden door zijn buikgevoel en heeft hij een ontembare ambitie. Iets wat hij ook graag wil terugzien bij de kandidaten en hun concepten. Inzicht krijgen in de noden van de klant en inschatten of een concept zal aanslaan bij het grote publiek, kan hij als geen ander. Met Gert, Sepideh en Sergio zijn de duo’s al zeker van een waardevolle coaching door drie professionals in hun vakgebied.

Gert Verhulst: “Geloof het of niet, maar jurylid worden in Mijn Pop-uprestaurant! is altijd al een droom van mij geweest. Ik ben een grote fan van het programma en heb alle afleveringen van de voorbije twee seizoenen én van Mijn Restaurant! gezien. Al heb ik geen eigen restaurant zoals Sergio en Sepideh, ik ben een echte foodie en weet best één en ander over lekker eten. Als ik een zaak binnenstap, voel ik vrijwel meteen aan of het concept werkt of niet. Dat zal ook mijn aanpak zijn in Mijn Pop-uprestaurant!: mijn buikgevoel laten spreken en de vinger op de wonde leggen. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

Wat mag de kijker dit voorjaar verwachten in Mijn Pop-uprestaurant!? Naast ambitieuze duo’s, imposante restaurants op de pleinen van bekende steden, een enthousiaste Evi Hanssen én een pittige jury belooft het een seizoen boordevol nieuwigheden en verrassingen te worden. Meer dan ooit zullen de duo’s uitgedaagd worden om de lat nóg hoger te leggen. De concurrentie wordt bikkelhard, het avontuur onvergetelijk. Slechts één van hen gaat uiteindelijk naar huis met een mooi startkapitaal van 100.000 euro.

Mijn Pop-uprestaurant!: dit voorjaar terug bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: