2015 was een memorabel jaar voor Gert Verhulst. Hij hield Vlaanderen en Nederland weken in de ban met zijn zoektocht naar de nieuwe K3. En ‘en passant’ vierde hij nog eens de 25ste verjaardag van Samson. Op dinsdag 12 januari 2016 is Gert dan ook de verdiende gastpresentator van Zijn er nog Kroketten? én nodigt hij twee collega’s uit die zijn leven al langer dan 2015 kleur weten te geven: Kristel Verbeke en Koen ‘Albertooo’ Crucke.

Team 1: Guga Baul en Kristel Verbeke

Guga Baúl kwispelt als een opgewonden Samson langs zijn teamlid Kristel Verbeke. Vlaanderen leerde de echte ‘zwarte van K3’ dit jaar kennen als streng en rechtvaardig maar ook als een grote dame die haar tranen de vrije loop liet bij het afscheid van K3. Maar Kristel blijft nauw verbonden aan de meidengroep. Als manager zal zij er op toezien dat Hanne, Klaasje en Marthe minstens even succesvol worden als de vorige K3.

Team 2: Ruth Beeckmans en Koen Crucke

Koen Crucke is een van de beste vrienden van Gert Verhulst en stond mee aan de wieg van het succes van Samson. Maar goede vrienden durven al eens ruzie maken, bijvoorbeeld over het wisselende gewicht van ‘Meneer Spaghetti’. In 2016 staat Koen Crucke 50 jaar op de planken. Als cadeau zou een jaarvoorraad kroketten zeker niet misstaan en dus werpt hij zich helemaal in de strijd tegen het andere team.

Op het menu​

In de eerste ronde ‘De foto’s van het jaar’ gunt Gert Verhulst de kijker een blik in het laboratorium waar enkele BV’s met Studio 100-figuren werden gekruist. Aan beide teams om te raden over wie het gaat.

In de captainsronde ‘Chinees plagiaat’ komen de fans er achter welke Vlaamse hits nog door een Chinees bandje werden geplagieerd buiten ‘Heyah mama’ van K3.

‘De Kroketjes’ geven weer hun eigenzinnig jaaroverzicht en ‘Jan met de pet’ komt deze keer uit het buitenland met een zéér opmerkelijke prestatie.

Maar wie laadt zijn wagen vol met kroketten? Koen Crucke en Kristel Verbeke zetten hun tanden meedogenloos in het finalespel ‘De verjaardagskalender’.

De volledige afleveringen van Zijn er nog Kroketten? kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: