Vanmorgen gingen Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke langs de Vlaamse radiostations om hun single ‘Altijd’ te promoten. De oorwurm ontstond spontaan toen Jan Smit twee weken geleden weekgast was op hun boot. “We zijn gisterenavond verstandig geweest en vroeg vertrokken op ons productiefeestje na de laatste ‘Gert Late Night’ van het seizoen. Dat was even op de tanden bijten, maar om half acht werden we al bij Peter Van de Veire (MNM) verwacht in zijn ochtendshow. Het was heel plezant en de positieve reacties van de luisteraars deden ons veel plezier”, zegt een enthousiaste Gert Verhulst. “Ook bij Joe, De Madammen van Radio 2, Nostalgie, NRJ en Qmusic zijn we met open armen ontvangen en hebben de luisteraars ons liedje in hun harten gesloten, want iedereen reageerde lief en positief. Echt, de max!” zegt James Cooke aanvullend.

Met ‘Altijd’ zet het trio een regelrechte aanval in op de hitparade. “Op de radio werd het vanmorgen omschreven als een nieuwe ‘Leef’ of ‘het perfecte kerstliedje’. Mooie complimenten voor een liedje dat gaat over vriendschap, iets wat wij alle drie met elkaar en met de mensen willen delen”, zegt Jan Smit.

Nummer 1
Gert, Jan en James hebben met ‘Altijd’ hun start niet gemist, want de videoclip scoorde binnen de 2 uur meer dan 10.000 YouTube-views, haalde duizenden Spotify-streams en stond enkele uren na release op 1 in de officiële iTunes chart en daar is het trio bijzonder blij mee. “Ja, we zijn wat overdonderd. Ook door de vele positieve reacties. Voor ons is dit een bijzonder liedje en we zijn iedereen dankbaar die het liedje speelt en meezingt. Zaterdag 10 oktober 2020 zijn we bij Jan Smit te gast in het Sportpaleis en tegen die tijd moet iedereen het liedje kennen. Dat is de bedoeling”, besluit James Cooke.

‘Altijd’ van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke is nu digitaal beschikbaar. Tickets voor ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’ op zaterdag 10 oktober 2020 in het Antwerps Sportpaleis, bestel je op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: