Voor het negende jaar op rij vieren we de familiedag van VESTROCK, beter bekend als VESTROCK JUNIOR. Deze afsluitende festivalzondag geeft jonge bezoekers de kans mee te maken wat een echt festival is. Wederom zal het een unieke en onvergetelijke belevenis worden. Ook voor ouder(s), verzorger(s), opa’s, oma’s, ooms, tantes en vrienden en vriendinnen. De deuren gaan open om 12:00 uur en het programma duurt tot 21:00 uur.

De eerste namen voor VESTROCK JUNIOR 2019 zijn:

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni vieren we de tiende editie van VESTROCK! We hebben onlangs de eerste naam bekend gemaakt, namelijk Nothing But Thieves. Komende maanden zullen nog tientallen acts bekend gemaakt worden via social media en www.vestrock.nl. Bekijk hier de video aankondiging van de eerste namen van VESTROCK JUNIOR 2019.

VESTROCK
VESTROCK beleef je op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. We organiseren in 2019 voor de tiende keer het onafhankelijk festival voor rock- pop- en danceliefhebbers. Tijdens VESTROCK ontdek je nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dankzij de prachtige ligging heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Een gemoedelijker festival zul je net snel tegenkomen! 


VESTROCK 2019 Early Bird kaartverkoop is gestart
De early bird kaartverkoop voor VESTROCK 2019 is inmiddels gestart via www.vestrock.nl.VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: