Denk je dat je inmiddels alles wel gezien hebt? Think again! Na de Geordies en de Jerseys komt Viacom-zender MTV met MTV Floribama Shore, waarin 8 jonge singles het echte leven even on hold zetten om zich volledig te storten op alles wat het legendarische Panama City Beach (strekkend van Florida tot Alabama) te bieden heeft. Stuk voor stuk staan ze op een keerpunt in hun leven en zijn ze klaar voor alle nieuwe ervaringen, liefdes, vriendschap en fun in het Floribama Shore-huis. De show is in de VS als zo succesvol dat ook een tweede seizoen al in de maak is.

MTV Floribama Shore is vanaf 5 februari elke maandag om 21.30 uur te zien op MTV, MTV.be/shows en in de MTV Play App. Kun je niet wachten? Op MTV.be/shows en in de MTV Play App is de eerste aflevering nu al exclusief te zien!

image

Over MTV Benelux

MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch, Double Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over