Hoogste nieuwe in Ultratop op nummer 13

Met “Venus Vs Mars”, de vorige grote hit van David Latour, was het een ‘bijna’tje’: een superhit in Vlaanderen en Denemarken en wereldwijd getekend in meer dan 20 landen. Door steeds op zoek te blijven gaan naar vernieuwing, blijft de Gentse DJ David Latour in the picture lopen. Zijn nieuwe singel “Lady Masquerade”, is zo afwijkend van de huidige norm in danceland, dat hij opvalt. En hoe! Morgen 4 oktober komt de singel binnen als hoogste nieuwe op nummer 13 in de officiele hitparade, de Ultratop.

Terwijl de plaat in eigen land aan populariteit blijft winnen, wordt er op internationaal gebied druk geboden op de plaat, in verschillende landen, van Scandinavië tot Spanje en van Polen tot Canada. En niet door de minsten. Tussen de gegadigden bevinden zich grote namen als Universal Music, Warner Music, Happy Music, Magic Records,…..

Van “Lady Masquerade” bestaan er verschillende versies, alle met de zeer herkenbare rap van Narco en catchy vocals van Miss Redhead. Voor de jaren-50-getinte remix die heel hard in de kijker loopt en eigenlijk de ‘hitversie’ is geworden, tekende Daniel Bovie, die we kennen van de monsterhit “Stop Playing With My Mind”.

De video, geregisseerd door Senol Korkmaz  groeit dagelijks aan populariteit op Youtube. Na “Hey Hey Hey (Pop Another Bottle)” van de Antwerpse DJ Laurent Wery, goed voor meer dan 500.000 downloads wereldwijd, is dit misschien de volgende grote klapper voor het al even Antwerpse hitlabel La Musique Du Beau Monde (hits met Les Mecs, DJ Antoine, Remady, The Phonkers,…)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over