Paul en Christophe zijn oppositielid en schepen in de stad Gent. Samen deden ze mee aan De Pappenheimers, en troffen daar hun burgemeester Daniël Termont in de koker. Samen smeedden ze een nieuwe succesvolle coalitie en bereikten ze de finale. En dat hoewel zich onder hun tegenstanders Marina, de vrouw van Siegfried Bracke, een andere Gentse politicus, bevond.

In de finale trok het Gentse drietal helaas aan het kortste eind, waardoor ze zonder 9.800 euro terug naar de Arteveldestad zijn getrokken.

Bregt en Marina
met Pascale Platel

Marina en Bregt zijn moeder en zoon. Ze zijn afkomstig uit Mol maar wonen nu in Gent. Bregt om er Rechten te studeren, Marina om haar erg in politiek geïnteresseerde man te steunen. Verder is ze freelance PR consultant. Ze krijgen in De Pappenheimers het gewaardeerde gezelschap van theatermaakster Pascale Platel, de enige vrouw voor wie Steven Van Herreweghe de deur nog open houdt.

Paul en Christophe
met Daniël Termont

Paul en Christophe zitten al twaalf jaar samen in de Gentse gemeenteraad. Christophe is schepen van Financiën, Facility Management, Sport en Haven. Paul is leraar in het vierde leerjaar en oppositielid. In de koker worden ze verenigd met hun burgervader Daniël Termont, een succesvolle volksmenner die nog meer weet dan zijn A2 Boekhouden doet vermoeden.

Margo en Cisse
met Michiel Devlieger

Cisse en Margo zijn broer en zus en afkomstig uit Sint-Niklaas. Ze studeren allebei: Margo Taal- en Letterkunde in Antwerpen en Cisse Geneeskunde in Gent. In de koker kregen ze het gezelschap van Michiel Devlieger, een burgemeesterkenner die nog lang niet aan zijn laatste show toe is. In het voorjaar presenteert hij De Slimste Gemeente op VIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: