Het Engelse Gigwise heeft net in premiere de video voorgesteld van ‘The Image of Boy Wonder, de nieuwe single van Faces on TV.
“This intricately crafted track deserves your undivided attention with an abundance of things to spot sewn between Jasper’s winding melodies, the video is a somewhat psychedelic journey of the unexplained through a red-tinted lens.”

Regisseur en 3D kunstenaar Victor Van Rossem tekende voor de bevreemdende video. Hij zet een surrealistische queeste neer waarin echte beelden op een unieke manier samensmelten met 3D animatie.

Gisteren kondigde de band, net terug van een tour met Warhaus, ook al aan dat ze uitgenodigd werd op het prestigieuze showcasefestival Eurosonic, in januari in Groningen.
Zondag was spilfiguur Jasper Maekelberg één van de twee centrale figuren in Wachten op de Goden op Canvas. Een ploeg volgde hem en Pascal Deweze een jaar lang en portretteert zo twee generaties multi-talenten.

Jasper Maekelberg is de one-man-band die zich live vermenigvuldigt tot Faces On TV.
In de studio doet hij alles zelf. Gitaar, piano of balafoon spelen, beats smeden, weer zichzelf worden in plaats van andermans superproducer.
The Image of Boy Wonder is de eerste single uit het debuut van Faces on TV dat zal verschijnen op Unday Records in april 2018. Deze week kondigde Jasper de eerste twee album release shows aan, in de AB in Brussel en in Bitterzoet in Amsterdam.

Live:
Vrijdag 20 april 2018 - Brussel - Ancienne Belgique
Vrijdag 11 mei 2018 - Amsterdam - Bitterzoet

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over