Lanark Artefax en Klein, die pikte Björk eigenhandig uit om haar enthousiaste publiek helemaal in de sfeer te brengen voor ze op 11 juli het Gentse Sint-Pietersplein omtovert tot een magisch sprookjesbos. Lanark Artefax uit Glasgow scoorde hoge punten bij de Ijslandse met zijn remix van haar “Arisen My Senses”. Ook elektronicagod Aphex Twin is een fan van het eerste uur. De Zuid-Londense Klein bewandelt een minstens even intrigerend muzikaal pad als Björk. Denk avontuurlijke assemblages met piano en gitaar vol telefoonopnames van haar eigen stem vermengd met samples van Nigeriaanse B-films. Geen wonder dat ze Björks seal of approval krijgt. De deuren openen om 17 u, de support acts spelen om 18u en 19u30. Björk begint om 21u30. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bjork.gent of bij Fnac.

Björk zelf maakt zich klaar voor haar eerste concert in België in zes jaar. Meer zelfs, het wordt haar enige concert van het jaar in de hele Benelux. Op Later… With Jools Holland verscheen ze afgelopen woensdag voor het eerst op televisie in acht jaar. Een utopisch voorsmaakje van wat we mogen verwachten hier in Gent. Zij die wereldberoemd werd met “It’s Oh So Quiet”, houdt ervan verschillende gedaanten aan te nemen. Met haar recentste “Utopia” zoekt ze in deze donkere tijden naar een antwoord vol liefde, optimisme en schoonheid. Een lust voor het oog, een verademing voor de ziel!

Opgelet! Frauduleuze websites proberen heel hard om u tickets aan exuberante prijzen aan te smeren voor dit concert. Een officiële klacht tegen deze websites is ingediend, maar koop ondertussen enkel uw tickets via de officiële verkoopkanalen: www.bjork.gent of Fnac. Enkel zo kunnen we de echtheid van uw ticket garanderen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Björk
Datum: 
11 juli 2018
Locatie: 
Sint-Pieterplein, Gent

Reservatie:

Meer over