De repetities voor ASPE - Moord in het theater krijgen een knallende aftrap: gewezen tweevoudig wereldkampioen Gella Vandecaveye initieert acteurs Herbert Flack en Niels Destadsbader in enkele bijzonder handige zelfverdedigingstechnieken. De tegenspelers zijn bij deze gewaarschuwd.

Vanaf 10 januari 2015 ziet de allereerste ASPE in het theater het levenslicht. Succesauteur Pieter Aspe sloeg de handen in elkaar met regisseur Frank Van Laecke en theaterproducent Uitgezonderd. Theater! Op 10 januari 2015 gaat in de Stadsschouwburg van Brugge het theaterstuk "ASPE. Moord in het theater!" in première. Vervolgens trekt de hele productie naar Theater Elckerlyc voor een lange speelperiode van deze spannende, onvoorspelbare voorstelling.

Grote bv-cast voor Aspe

Vlaanderen krijgt een echte topcast aan het werk te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen tijdens het theaterstuk "ASPE. Moord in het theater!". Naast Herbert Flack als inspecteur Van In, vertolken Kadèr Gurbuz, Peter Van De Velde, Niels Destadsbader, Frans Maas, Bob De Moor, An Vanderstighelen, Jan Schepens en Debbie Crommelinck de andere beklijvende rollen in dit stuk dat geregisseerd wordt door Frank Van Laecke.

Repetities aspe gaan van start met een flinke inleefstage voor acteurs Herbert Flack en Niels Destadsbader: op 19 november krijgen ze een schietles en Gella Vandecaveye trakteert ze op een cursus zelfverdediging.

De innemende én sportieve Gella Vandecaveye is de geknipte persoon om onze twee politie-inspecteurs in spe in "bloedvorm" te krijgen. Zelf behaalde ze twee keer goud op het WK judo in 1993 en in 2001. Het aantal Europese medailles is niet bij te houden en ook op de Olympische Spelen in 1996 en 2000 sleepte ze een enkele knappe medailles binnen... Gella is de enige vrouwelijke atlete in de Belgische sportgeschiedenis die 2 Olympische medailles behaalde op 2 verschillende Olympische Spelen. Tegenwoordig runt ze haar eigen bedrijf waar Public Relations en sportiviteit hand in hand met elkaar gaan. Kortom, Gella is de beste inleefstagebegeleidster die onze twee acteurs zich kunnen dromen...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: