Zondagavond werd duidelijk wat aardappelboer Kim aan Dina wou vertellen na zijn romantische trip met Ginny. “Het is toch niet wat ik had verwacht. Het was een romantisch weekend en we moesten daar iets moois van maken, maar ik heb er niet 100% van kunnen genieten omdat ik met twijfels in mijn hoofd zat”, biecht Kim op.

De dag na de romantische trip ging hij bij Ginny langs om haar te vertellen dat hij met twijfels zat én nam hij opnieuw contact op met Emi. Enkele weken later heeft Dina met Kim afgesproken om te weten hoe het gesprek met Emi is verlopen. Verrast ziet ze hen samen opduiken. “Het was heel moeilijk en het is heel jammer dat ik pas achteraf besefte dat ik verliefd was op Emi”, geeft Kim toe. “Maar ik had het echt niet door en ik kan het helaas niet terugdraaien. Maar Emi is de vrouw van mijn leven… op dit moment toch!” voegt hij er lachend aan toe. Waarop Dina besluit: “Uiteindelijk moet je altijd kiezen met je hart!”

Na veel aarzelingen, heeft Cyriel eindelijk zijn hart geopend en met een kus de liefde voor Els bezegeld. Er is nu eindelijk duidelijkheid en ze kunnen volop genieten van hun laatste avond in Gent. “Ik ben heel gelukkig en blij met de afloop. Het is een einde dat ik niet durfde dromen”, glundert Cyriel.

Op een brugje in de Brugse binnenstad ontdooien ook de spontane Elien en haar stoere Lorenz en volgt hun eerste kus. “Ik ben heel blij dat we nu samen zijn. Ik hoop dat we dat kunnen volhouden en er iets moois van kunnen maken”, klinkt het bij Elien.

In Limburg groeiden ook William en Amber naar elkaar toe. Na drie volle dagen sloten ze de laatste dag af met een romantische boottocht. Amber had vrij snel gevoelens voor William en deze blijken wederzijds te zijn. “Ik voel mij heel gelukkig op dit moment, zeker en vast. Ik ben benieuwd hoe dit in de toekomst zal evolueren”, vertelt William.

En eerder bezegelden ook Garry en Els hun liefde met een eerste kus in de geitenstal. Beiden hebben in het verleden heel wat moeilijke momenten meegemaakt, maar ze durven nu eindelijk opnieuw emoties toe te laten en zijn sinds lang opnieuw smoorverliefd. Na een romantisch verblijf in Cadzand lacht de toekomst hen inmiddels toe.

In de slotaflevering van 22 mei brengt Dina na 7 maanden de 5 boeren voor het eerst terug samen en ook de 5 partners blikken terug op dit bijzonder avontuur. In deze reünie aflevering wordt duidelijk wie van de boeren de ware liefde heeft gevonden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over