Geef het leven door is een unieke fundraising avond met tal van bekende artiesten! Met o.a. Arno, Helmut Lotti, Roland Van Campenhout, Lady Linn, Guido Belcanto, Miguel Wiels, Raymond van het Groenewoud en Jan Leyers.

De FS Foundation voert sinds 2011 actie rond orgaandonatie in Vlaanderen en wil er mee voor zorgen dat zich meer en meer Belgen zich registreren als orgaandonor en dat orgaandonatie beter bespreekbaar wordt. Niet alleen bij het grote publiek maar ook bij artsen en hulpverleners.

Concertavond met tal van bekende artiesten!
Twee maal per jaar wordt in Oostende een fundraising avond georganiseerd. Een Fundraising dinner in het voorjaar en een concertavond in het najaar. Op 10 oktober vindt de tweede concertavond “Geef het leven door ” in Kursaal Oostende in samenwerking met SABAM FOR CULTURE. Tal van bekende artiesten tonen hun hart op deze avond. De lijst met artiesten is dit jaar bijzonder indrukwekkend met: Arno, Helmut Lotti, Roland Van Campenhout, Lady Linn, Guido Belcanto, Miguel Wiels, Raymond Van het Groenewoud en Jan Leyers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Geef het leven door
Datum: 
10 oktober 2014
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over