Gavin DeGraw, de Amerikaanse artiest met multi-platina bekroningen, kondigt een reeks voorjaarsconcerten aan in Europa en het Verenigd Koninkrijk. In het kader van zijn nieuwe tournee ‘An Acoustic Evening with Gavin DeGraw’ concerteert hij o.a. in Stockholm, Kopenhagen, Rome, Parijs en... tot onze grote vreugde ook in Brussel! Afspraak op zondag 7 mei in de Ancienne Belgique.

Gavin DeGraw vergaarde meteen bekendheid met zijn debuutalbum ‘Chariot’ (2003). Hij had zijn instant succes vooral te danken aan het nummer “I Don’t Want To Be”, dat de officiële track is bij de begingeneriek van de beroemde Amerikaanse serie One Tree Hill. Sindsdien heeft de artiest enkele mooie samenwerkingen op het palmares verzameld, met klinkende namen als Ryan Tedder (OneRepublic), Colbie Caillat en Billy Joel. Hij reisde ook de wereld rond voor een steeds groeiende schare onvoorwaardelijke fans. Vandaag de dag heeft DeGraw vijf studioalbums afgeleverd, waarvan de meest recente ‘Something Worth Saving’ een mooi succes kent met hitsingle “She Set The City On Fire”.

De uit South Fallsburg, New York, afkomstige artiest met gouden stem kondigt vandaag een uitzonderlijk intieme tournee aan. Tijdens zijn ‘An Acoustic Evening With Gavin DeGraw’ komen niet alleen alle hits en veel nieuw werk aan bod, maar ook een aantal exclusieve songs die nog nooit eerder live werden gebracht! Vergezeld van zijn piano en zijn band levert Gavin DeGraw een krachtige set af, die zijn publiek ongetwijfeld een onvergetelijke live-ervaring bezorgt. Niet te missen! Afspraak op zondag 7 mei in de Brusselse AB. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 februari om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Gavin Degraw
Datum: 
Zondag 7 mei 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over