Philippe Geubels, Albert Verlinde en tal van andere bekende gezichten maken hun opwachting in nieuwe bioscoopfilm van K3!

In juni maakte Studio 100 al bekend te gaan starten met de opnames van de nieuwe bioscoopfilm 'K3 Dierenhotel'. De opnames van deze vijfde film van K3 vinden plaats in België en zijn momenteel in volle gang. In 'K3 Dierenhotel' spelen Winston Post, Metta Gramberg en Jacques Vermeire hun vertrouwde personages Bas, Rosie & Marcel. Zij maken deel uit van de vaste cast in de populaire sitcom ‘Hallo K3!’ en waren ook te zien in de vorige bioscoopfilm ‘K3 Bengeltjes’ die in de Benelux ruim 567.000 bezoekers telde. Naast de vaste bijrollen spelen Philippe Geubels, Albert Verlinde en Serge-Henri Valcke een rol in het nieuwste K3-avontuur. Ook Dries Vanhegen, Daisy Thys & Maarten Bosmans zullen hun opwachting maken op de set. ‘K3 Dierenhotel’ zal vanaf 12 februari 2014 te zien zijn in de Vlaamse & Nederlandse bioscopen.

Niemand minder dan stand-up comedian Philippe Geubels zal de rol vertolken van Danny, de piccolo van de beautyfarm, en hij ziet het helemaal zitten: “Ik kijk er erg naar uit om mee te doen. De K3-films zijn altijd goed gemaakt, en ik vind het vooral ook leuk om eens in iets mee te doen waar mijn neefjes, nichtjes en petekindjes mee kunnen lachen.”

Albert Verlinde zal de rol van hotelmanager François vertolken. François is de manager van de beautyfarm. Hij is heel strikt, ordelijk en punctueel. Omdat hij een weekend weg is, wil hij dat Danny (Philippe Geubels) alles in het oog houdt. Helaas loopt dat allemaal anders dan gepland. "Ik heb er ontzettend veel zin in!", laat Albert Verlinde weten. "Ik ben al eens eerder gevraagd om een rol te spelen in een K3 film, maar dat lukte toen niet met mijn drukke agenda. Hartstikke fijn dat we het nu wel voor elkaar hebben kunnen krijgen, ik ben benieuwd naar het resultaat van mijn filmdebuut", aldus de RTL Boulevard presentator.

Serge-Henri Valcke, vooral bekend als Commissaris Buitendam in 'Baantjer', zal in de huid kruipen van Ome Jan. Acteurs Dries Vanhegen (Mijnheer Devries), Daisy Thys (Mevrouw Lama) en Maarten Bosmans (man van het sloopbedrijf) maken eveneens hun opwachting op de set. Vergezeld door o.a. de honden Gekkie & Bink, konijn Nette, poes Lazy, lama Stevie en goudvis Hendrik III is de set van ‘K3 Dierenhotel’ meer dan compleet.

Karen, Kristel & Josje over hun nieuwe bioscoopavontuur: “Onze vorige bioscoopfilm ‘K3 Bengeltjes’ is een groot succes geweest, en we kunnen niet wachten om iedereen te trakteren op een nieuw avontuur. De opnames van onze nieuwe film zijn nu al even aan de gang, en het is echt genieten! We waren vooraf erg benieuwd hoe het ging lopen met al die dieren op de set, maar dat gaat eigenlijk allemaal erg vlot tot nu toe. En we zijn uiteraard ook heel blij dat er zoveel leuke acteurs hebben toegezegd om een gastrol te spelen, het is echt al lachen geweest op de set. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar daarvoor is het nog even wachten tot in februari!”

Het verhaal
Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas en Karen en Josje in de beautyfarm. Kristel wil maar al te graag in het dierenhotel blijven om bij Bas te zijn. Om indruk te maken op hem, zet ze haar beste beentje voor in het dierenhotel, maar als rasecht stadsmeisje is dat geen eenvoudige opdracht. Als Karen hoort dat Brad Pitt in de beautyfarm komt logeren, is ze daar niet meer weg te krijgen. Omdat Karen niet wil dat Josje alleen naar Bas vertrekt, laat ze het voor Josje lijken alsof ze wel degelijk in een dierenhotel zitten. Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden. Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten Karen, Kristel en Josje de handen ineen slaan om het hotel te redden.

De regie van de nieuwe bioscoopfilm is net als bij ‘K3 Bengeltjes’ in handen van Bart van Leemputten. Producent van ‘K3 Dierenhotel’ is Studio 100. De distributie van de film in Vlaanderen gebeurt door Kinepolis Film Distribution.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: