Het is quasi onmogelijk om een exacte definitie te geven van eht begrip 'rasartiest'. maar de volgende omschrijvingen zijn wel van toepassing: veel talent, artistieke gedrevenheid, liefde voor het publiek en een niet aflatend streven naar perfectie en verbetering in zijn vak. Allemaal eigenschappen die zeker van toepassing zijn op 'rasartiest' Garry Hagger.

Op Eurosong 2004 verraste hij nog iedereen met de klassieke uitvoering van het prachtige nummer 'jij beroert mij". Garry werd zowel van het publiek als van de professionele jury unaniem de stem van eurosong 2004 genoemd. Ondertussen zat de zanger niet stil. Hij speelde 'unplugged' concerten en bouwde met 'Gaary Hagger sings the blues' nog een verrassend tussendoortje. in zijn al overvol programma. Verleden jaar had hij nog een regelrechte discotheekhit met 'ik heb de hele nacht liggen dromen'.

Op aandringen van enkele zeer goede vrienden trok Garry in mei de studio in voor opname van z'n neiwue single 'Zonder Jou'. Met deze bewerking van Vicky Leandros' superhit "Après Toi", zal de overvolle agenda van Garry in de komende zomer nog veel drukker worden. Zoals een rasartiest het graag heeft!

www.garryhagger.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: