Eén jaar geleden viel het doek over de toekomst van de 4.300 personeelsleden van Ford Genk en nog eens meer dan vijfduizend werknemers van de toeleveringsbedrijven. De beslissing van de Europese directie zorgde voor woede en ontgoocheling. Ford-arbeider Dirk Habex getuigde toen daarover in Café Corsari. Hij komt vertellen hoe zijn leven er nu uitziet, één jaar na de mokerslag.

Wie is de meest liberale in het geslacht De Gucht? Jean Jacques De Gucht? Of toch zijn moeder en politierechter Mireille Schreurs? Sinds kort hebben ze iets anders dan politiek om over te praten, met name de kleine Jack. De volgende generatie De Gucht is geboren.

Actrice en presentatrice Eline De Munck en model en VJ Vincent Banic weten wat te doen in de herfstvakantie. Ze bereiden zich voor op The Big Live op Jim TV waarin ze 168 uur lang rechtstreeks uitzenden van aan het MAS in Antwerpen.

Bekender in het buitenland dan in eigen land, dat is Garcia Goodbye. Afkomstig uit Vilvoorde en een grote aanhang in Nederland en Brazilië, waar de groep zopas een tournee beëindigde.

Café Corsari: van maandag tot en met donderdag om 21.25 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: