'20 Years Queer'. Cultband Garbage viert de twintigste verjaardag van zijn iconische debuutplaat dit najaar live op de Europese podia!

Het revolutionaire album sloeg bij de release in 1995 meteen in als een bom en ging ruim vier miljoen keer over de toonbank dankzij weergaloze hits als "Stupid Girl", "Only Happy When It Rains", "Vow" en uiteraard "Queer", die tot op vandaag vers in het collectief geheugen liggen. "Een eerste grote mijlpaal in de carrière van de band", zo benadrukt ook zangeres Shirley Manson, nu de band opnieuw samen de studio ingedoken is om aan nieuw materiaal te werken. "We hebben een diep respect voor het allereerste album dat we uitbrachten. Met erg veel plezier herontdekken we nu onze oude songs en brengen we ze opnieuw tot leven, maar daarnaast werken we ook aan nieuwe nummers. Het is geweldig om te zien dat de essentie van de band vandaag nog altijd even sterk is als vroeger, terwijl we zelf geëvolueerd zijn."

Voor Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker en Butch Vig wordt het een blij weerzien met hun Belgische fans, op donderdag 5 november in Vorst Nationaal! Een concert dat onze levendigste herinneringen aan de typische rocksound van het legendarische Garbage en de unieke stem van Shirley weer helemaal naar boven brengt! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 27 maart om 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Garbage
Datum: 
Donderdag 5 november 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over