"Goud en rode pluche houden de fans niet tegen om een zaal op zijn kop te zetten” lazen we vorig jaar in de krant. “Never change a winning team” zou wel eens de volgende krantenkop kunnen worden want de meest bekende Puerto Ricaanse Gentenaar komt op 22 juli terug naar Boomtown! Gabriel Rios mag de Gentse Opera na dit jaar stilaan bij zijn inboedel rekenen en wat ons betreft mag dat met publiek én onszelf erbij.

Het pad van Gabriel Rios slingert zich doorheen het leven van alledag. Nu eens volgens het boekje, dan plots uit het zicht maar altijd inspirerend en op zijn heel eigen, onvoorspelbare manier. Een grote meneer met een klakske, een jazzplaat met streetcred, dubbel platina in Noorwegen... Aan u om te ontdekken wat nog allemaal uit ‘s mans kleren- en platenkast komt rollen deze zomer.

Rios laat zich bijstaan door celliste Amber Docters Van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama waarmee hij al tourde na de release van het nog steeds fantastische This Marauder’s Midnight uit 2014. Tickets voor dit concert zijn vanaf nu (!) hier te koop.

Tindersticks (UK), Het Zesde Metaal, Wim Mertens "Charaktersketch" en Kapitein Winokio werden eerder aangekondigd in de Opera. Check hier de volledige line-up en koop je tickets op www.boomtownfestival.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boomtown
Datum: 
19 - 23 juli 2016
Locatie: 
Opera, Gent
Meer over