Gabriel Rios stelt op dinsdag 18 november zijn recent verschenen album This Marauder's Midnight voor in de Club69 van Studio Brussel. De laatste kans om hem dit najaar met zijn band live aan het werk te zien in België. Vandaag en morgen speelt Rios in Paleis12 in het voorprogramma van Stromae, met wie hij al enkele weken op tour is in Frankrijk. De concerten in Paleis12 zijn uitverkocht.

Op donderdag 20 november speelt Gabriel Rios om 20u een intieme akoestische sessie in MusicMania, de bekende vinyl winkel in Gent. De toegang is gratis maar wees op tijd want de plaatsen zijn beperkt! MusicMania bevindt zich in de Sint-Pietersnieuwstraat 19 in Gent. (hoekpand naast De Vooruit).

De vinyl LP bevat tevens het album op CD en is nu o.a. verbrijgbaar bij MusicMania, Bilbo Leuven en Bol.com

This Marauder's Midnight haalde eind september meteen de nummer 1 van onze nationale ultratop album hitlijst. Het album is prachtig uitgegeven met een harde cover en een bonus CD met live versies van alle nummers. Ook bevat de dubbel-CD een heus kortverhaal van de hand van Gabriel Rios en Keith Godfrey, geïllustreerd door kunstenaar Tinus Vermeersch.

This Marauder’s Midnight is verkrijbaar in alle winkels en ook op iTunes, Spotify en Deezer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Gabriel Rios
Datum: 
Dinsdag 18 november 2014
Locatie: 
Club69, Studio Brussel, VRT
Meer over