Met superheld Mega Mindy, als gast bij De Bende, en het koninklijke Prinsessia brengt Suikerrock opnieuw een knallend kinderfeest op slotdag zondag 31 juli! Op die dag is Suikerrock hét family festival van België, met deze twee superpopulaire kinderacts, maar ook met jong geweld Bandits, Emma Bale en Stan Van Samang, en de internationale toppers The Corrs en Marco Borsato.

Gezinnen en kinderen kunnen meefeesten aan een voordelig tarief! Een 'Family ticket' is geldig voor gezinnen met 2 volwassenen en maximum 4 kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar. Kinderen onder 6 jaar hebben sowieso gratis toegang, en voor kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar is er ook nog het goedkope Kids ticket!

Op tijd zijn is de boodschap want deze 'kids party' met De Bende & Mega Mindy en Prinsessia start reeds om 13u30! Tickets zijn beschikbaar via suikerrock.tickoweb.be, Ticketmaster, en voor de Tienenaars bij Graaf Streetwear, Leuvensestraat 55, Tienen

Feel the vibe, taste the sweetness!

Mega Mindy

Een echte superheld, die elke boef op aarde velt! Het alter ego van Mieke Fonkel laat iedereen meezingen met de mega-populaire hits zoals ‘Ik ben Mega Mindy’, ‘Mega Mindy tijd’ en ‘Toby Toby’. ‘Mega Mindy tijd’ stond in 2007 maar liefst 4 weken op de eerste plaats in de Ultratop, waarmee het duidelijk is dat Mega Mindy niet alleen scoort bij de allerkleinsten! Geen vogel, geen vliegtuig, maar met haar herkenbare roze spandex pakje zal Mega Mindy, als gast bij De Bende, alle ‘misdadigers’ in de tang nemen.

De Bende

De Bende steekt in een gloednieuw jasje! Rockchicks Lisa en Joyce nemen het roer over van Nasrien en Arne en laten vanaf nu hun energie samen met de rest van de bende op u los. Lisa ken je misschien nog wel als finaliste van ‘K3 zoekt K3’ en heeft een succesvol eigen Youtube-kanaal. Joyce presenteert op Studio 100 tv en was jarenlang een van de vaste gezichten op Vtm Kzoom. Lang geleden speelde ze ook de rol van ‘Carlita’ in de eerste kampioenenfilm.

Je kan De Bende in deze nieuwe bezetting en met een uitgebreid gastoptreden van Mega Mindy aan het werk zien op Suikerrock op zondag 31 juli!

Prinsessia

In de populaire tv-serie Prinsessia leren vijf prinsesjes om een echte prinses te worden. Er is echter goed nieuws, want Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor het podium! De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om keihard te oefenen voor hun show. Reken dus maar dat het zal sprankelen op het podium! Kriebelen je stembanden nu al, omdat je luid wil meezingen met die heerlijke prinsessenliedjes? Laat het trompetgeschal dan onmiddellijk aanrukken en doe een vreugdedansje; de meisjes kijken alvast reikhalzend uit naar je komst en beloven een koninklijk spektakel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29 - 31 juli 2016
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over