Films van Christopher Nolan staan gekend om hun complexe verhaallijnen. Ook Interstellar is een visueel spektakel dat ruimte laat voor interpretatie. De 3 uur durende film ligt helemaal in de lijn van Nolan’s vorige blockbusters zoals Memento, The Prestige en Inception. Stuk voor stuk zijn dat doordenkers die je een tweede keer moet zien, wil je het verhaal tot in de kleinste details begrijpen.

Daarom biedt Kinepolis al haar klanten die online tickets kochten voor Interstellar een korting aan van 40%. Iedereen die de film online bestelde, mag een e-mail van Kinepolis verwachten met een promocode waarmee ze de film aan een verminder tarief opnieuw kunnen zien. De actie is geldig voor hetzelfde aantal tickets als bij je originele aankoop en loopt van 1 december tot en met 18 december.

Interstellar vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die gebruik maken van een pas ontdekt 'wormgat'. Hiermee ontsnappen ze aan de beperkingen van de ruimtevaart en overmeesteren ze de oneindige afstanden van een interstellaire reis...

Meer info: http://kinepolis.be/nl/nieuws/kom-interstellar-een-tweede-keer-bekijken-...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: