Amerikaanse rapper doet Nederland aan

De Amerikaanse rapper Future is toegevoegd aan de line-up van WOO HAH! festival 2016 in Tilburg. De rapper scoorde al vele hits in de Amerikaanse Billboard hot 100 chart met zijn unieke trap sound voorzien van auto-tune. Eerder bevestigde de organisatie al acts als Mac Miller, Action Bronson, Young Thug, Tyler The Creator, A$AP Ferg, Skepta en Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu. Daarnaast worden er binnenkort nog meer namen bekend gemaakt. Het gelimiteerde aantal Ambassador Tickets was binnen enkele dagen uitverkocht. Reguliere tickets kosten €39,- (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via woohahfestival.com.

Future staat al enkele jaren aan de top van de Atlanta rapscene met een unieke sound die harde trap beats vermengt met de rasperige stem van de rapper. Dit geluid wordt nog eens versterkt door het kundig toepassen van auto-tune in zijn flow. Future kwam via zijn mixtapes al snel in het vizier van platenlabel Epic Records waar hij onder meer de succesvolle albums ‘Honest’ en ‘DS2’ uitbracht. De rapper wist met zijn donkere teksten al snel de aandacht te vangen van collega rappers en is een graag geziene gast op featurings met o.a. Pharrel, Pusha T en Drake. Met laatstgenoemde bracht Future de succesvolle mixtape ‘What A Time To Be Alive’ uit.

Na twee bijzonder succesvolle edities in 2014 en 2015, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, Cypress Hill, Run The Jewels en Joey Bada$$ keert WOO HAH! in 2016 terug naar de Spoorzone van Tilburg. Al twee jaar combineert het spannendste hiphopfestival van Nederland grote internationale artiesten met nooit eerder geziene acts. WOO HAH! groeit deze derde editie verder met een nog uitgebreider programma dan voorheen. Door upcoming talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en andere disciplines biedt het festival een unieke totaalbeleving.

WOO HAH! 2016

Future, Mac Miller, Action Bronson, A$AP Ferg, Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu, Young Thug, Tyler The Creator, Skepta, Mick Jenkins, Little Simz, Sevn Alias, Woodie Smalls, Father, SMIB, Braz en Nanah Dae.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
WOO HAH!
Datum: 
Zaterdag 2 juli 2016
Locatie: 
Spoorzone, Tilburg

Reservatie:

Meer over