Hoe voelt het om als Gentenaar te verhuizen naar Brussel? Om de rust van de kleine stad in te ruilen voor de chaos van de Europese hoofdstad? In 'Jungle' beschrijft Froze waarom hij zich soms verloren voelt in de grote metropool. Waarom hij soms zijn oriëntatie verliest en verdwaald in de wirwar van kleine straatjes. Altijd op zoek... Altijd opgejaagd... De neveneffecten van het regenseizoen.

En toch is het ook diezelfde wanorde die zorgt voor inspiratie, voor mooie liedjes als deze. De productie in de follow up single voor 'Witte Wolke' en 'De Ballade van Suzanne' wordt verzorgd Sebastiaan Vandevoorde ('Moonlight Matters') die in het verleden reeds samenwerkte met artiesten als Lana Del Rey en Charlotte Gainsbourg.

Jungle ... Of de neveneffecten van het regenseizoen. Vocals: Froze Productie: Sebastiaan Vandevoorde ('Moonlight Matters') Master: Emile 'Emilio' Ryckebusch Video: Jonathan Van Hemelrijck Actice: Tami Segers Danseres: Roxette Chikua

De videoclip wordt geregisseerd door Jonathan Van Hemelrijck en heeft iets heel dreigend, alsof er een soort onheil over de stad hangt. De ontwikkelingen van de laatste weken plaatsen deze video dan ook in een heel ander daglicht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over