Froukje kondigt vandaag een extra show in AFAS Live in Amsterdam aan. De show is onderdeel van de Noodzakelijk Verdriet tour en vindt plaats op 22 november. Eerder dit jaar kondigde ze de shows op 20 en 21 november aan. De kaartverkoop is per direct gestart.

Dit weekend sluit Froukje haar volledig uitverkochte Noodzakelijke Verdriet club tour uit met drie shows in Paradiso Amsterdam. Vandaag kondigt de zangeres aan een extra AFAS Live concert te geven op vrijdag 22 november naast de eerder aangekondigde shows op 20 en 21 november. In februari startte de compleet uitverkochte Noodzakelijk Verdriet tour ter ere van van het gelijknamige album dat op op 12 januari uitkwam. Het album stond in de eerste week al in internationale Global Spotify afspeellijst als één van de meest beluisterde albums.

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single 'Groter Dan Ik' in één klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. Haar tweede single 'Ik Wil Dansen' wordt Song van het jaar bij 3voor12 en haar EP 'Licht en Donker' wordt lovend ontvangen en beloond met een Edison in de categorie Alternative. Ook wint Froukje een 3FM Award voor Beste Nieuwkomer.

Haar tweede EP 'Uitzinnig' (2022) krijgt onder andere een 5-sterrenrecensie in de Volkskrant: "Uitzinnig kent enkel sprankelende liedjes met teksten die slim en aangrijpend zijn." Een prijzenregen volgt. Froukje wint wederom een Edison (Alternative), ontvangt een 3FM Award voor Beste Artiest, ze wordt door haar collega-artiesten bekroond met de Zilveren Notenkraker en ze is winnaar van Song van het Jaar bij 3voor12 - ditmaal met 'Zonder Gezicht', samen met S10. Het succes resulteert in uitverkochte clubtours, volle festivalzomers en in het najaar van 2022 stond Froukje met haar eigen show in een uitverkocht AFAS Live.

Froukje - Noodzakelijk verdriet

Woensdag 20 november 2024 | AFAS Live, Amsterdam
Donderdag 21 november 2024 | AFAS Live, Amsterdam
Vrijdag 22 november 2024 | AFAS Live, Amsterdam [nieuw]

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €40,32 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop is per direct gestart. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/froukje

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over