De Hasseltse Ethias Arena maakt zich klaar voor een nieuw rondje ‘I Love the 90’s – The party’ op zaterdag 13 april 2019. Net als de voorbije jaren worden er opnieuw vele duizenden children en fans van de 90’s verwacht op de grootste indoor 90’s party van Europa. Vanaf deze week lossen de organisatoren elke vrijdag een nieuwe naam en de eerste die ze aankondigen is Faithless-frontmanMaxi Jazz. Met hun mix van triphop, hiphop, pop, club en progressive trance domineerde Faithless in de jaren negentig de internationale hitlijsten. In ’95 was het meteen raak met hun debuutsingle, ‘Salva Mea’ (‘Save Me’), een nummer dat meer dan 1.000.000 keer werd verkocht. Met ‘Insomnia’ (’96) en ‘God Is a DJ’ (’98) werd hun hitstatus bevestigd en speelde de band op de grootste festivals (Rock Werchter, Main Stage) en in uitverkochte concertzalen, waaronder het Antwerps Sportpaleis.

Maxi Jazz staat al jaren op ons verlanglijstje en eindelijk hebben we een agenda-match. Hij weet als geen ander hoe hij de massa moet bespelen en entertainen. Gegarendeert brengt hij iedereen aan het dansen met zijn Faithless-hits uit de 90’s, de stomende beats en zijn doordringende, rauwe, donkere stem”, zegt organisator Kris Bloemen.

Exclusieve pré-party
Voor 2000 mensen begint ‘I Love the 90’s – The party’ al op zaterdag 12 januari 2019 met een exclusieve pré-party met DJ Ward in de Hasseltse Area-V. Die ligt naast de Versuz. Kris Bloemen: “Wie al een ticket gekocht heeft of wie van plan is om het de komende dagen te kopen, krijgt inderdaad een uitnodiging. We belonen de vroegboekers, want elke 90ste ticketkoper trakteren we op een legendarische Nokia 3310, dé gsm van de jaren 90-tig. Let op, de acties zijn beperkt tot de eerste 2000 ticketkopers, dus het is echt voor snelle beslissers.

I love the 90’s – The party vindt op zaterdag 13 april plaats in de Hasseltse Ethias Arena, met o.a. Maxi Jazz van Faithless. Voor tickets en meer info, www.ilovethe90s.be. Volg de party ook op Facebook, en Instagram.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: