Eerder dit najaar bracht het gemaskerde trio BLOW 3.0 de single Stella uit. Nu is het tijd voor de opvolger; Free Tour. Het is de tweede single van het aankomende album Equality, welke begin volgend jaar verschijnt.

De nieuwe single Free Tour ontstond als een lange jam vol uitstapjes over muzikale grenzen. Een reis door een landschap van artistieke keuzes en mogelijkheden. Met enkel 2 saxen en 1 drumkit. Dansbaar zoals we van BLOW 3.0 gewend zijn. De tweede single is een song over de vrijheid van het reizen, de vrijheid om muziek te maken. Een sprong in het donker, een ode aan de nacht.

Wie er precies achter de maskers schuilgaan is nog steeds niet bekend, maar zeker is dat BLOW 3.0 in mum van tijd gegroeid is tot een nieuw Belgisch begrip. Sinds 2011 tourt het akoestische- elektronische trio langs alle clubs en zalen van Europa en hebben zich hierbij bewezen als echt festivalband. Na een jaar hard werken aan hun nieuwe plaat, kijkt BLOW 3.0 uit om weer door Europa op pad te gaan.

De nieuwe single Free Tour is vanaf vandaag te beluisteren op alle streaming- en downloadservices. Begin 2019 verschijnt het tweede album van BLOW 3.0 via Dox Records.

Tourdata

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over