Freddie Konings en Top Notch slaan de handen in elkaar en releasen eerste single met video 'Intro'

Freddie is een jonge getalenteerde Antwerpse rapper, die zichzelf in the scene heeft gezet met releases als"Chossellonië 1" , "Realitijd" en was in augustus catch of the day met track 'Ik Vraag Me Af' op Studio Brussel.

De manier waarop hij naar het leven kijkt, komt als gevolg van zijn moeilijke jeugd. Het was niet altijd even makkelijk, maar dat heeft hem net erg sterk en vastberaden gemaakt. Zijn sound is hierdoor gevormd. Het is rauw en heel erg puur.

Zijn talent en uitgesproken persoonlijkheid bleef zeker niet onopgemerkt. Integendeel, Zwangere Guy heeft al wat verses gedropt op zijn tracks en vice versa! Zo zal hij ook te horen zijn op BRUTXXL van Zwangere Guy. Ook Nederland heeft al kunnen proeven van Freddie's talent omdat hij ook aanwezig was op de 101Barz sessie van ZG., die over het miljoen views behaalde.

"Freddie Koning is uniek. Wat hij doet en hoe hij het brengt, komt echt van de straat. ZIjn rhymes staan scherp en weet om zijn emoties te laten tonen. Een perfecte combinatie" aldus Zwangere Guy. Vandaag brengt hij Intro uit. De video kan je hier zien.

Freddie Konings staat zeker niet stil en is zijn fans al een tijdje aan het teasen naar 'Chossellonië II'.

LIVE
13 November - Trix

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over