Vijftig jaar nadat Serge Gainsbourg met 'Je t'aime Moi Non Plus' de hitlijsten bestormde neemt Bobbi je mee in haar Franse dagdroom. Op 17-1 lanceert ze haar 3e single & videoclip L'Homme de Fer. De release wordt op 18-1 gevierd met een showcase in de Martinus Brouwerij tijdens ESNS. De song is een ode aan haar ex Mishael Abia Lopes Cardozo, die ook een rol in de videoclip heeft. In de video bezingt ze zijn karakter vol vuur en is Bobbi te zien als een superheldin die ook zijn zwakke kant blootlegt. Samen met het karakter 'Bunny' ontmaskert en ontwapend ze hem met een licht spottende glimlach. Lopes was eerder te zien in de populaire series Game Of Thrones en Vikings.

Bobbi is het alter ego van zangeres en internationaal model Margriet Planting uit Amsterdam. Ze maakte eerder furore als zangeres en bassiste van Zazí. Met Zazi toerde Margriet de wereld over en waren ze o.a. als support act van Charles Aznavour te zien. Met producer Reyn Ouwehand (Vanessa Paradis, Benjamin Biolay) nam ze vervolgens haar Franstalige solo debuut album 'Un Jour' op dat in mei 2020 uitkomt. Ze werd ondersteund door de beste muzikanten in Parijs: Denis Benarrosh (Carla Bruni) op de drums, Nicolas Fiszman (Charles Aznavour, Julio Iglesias) op bass gitaar, Roman Bly op horns en het Quinetique String Quartet.

L'Homme de Fer is de opvolger van Dans Mon Lit en Un Jour. Haar debuut werd afgelopen jaar gevierd met een release party in Club Bizz'Art te Parijs en een Nederlandse support tour voor het grote Nouvelle Vague. Bobbi werd al snel opgepikt door Radio 1 en Radio 5. Ook verschenen er interviews in Het Parool, Het Haarlems Dagblad en 3voor12 Amsterdam. Verder verscheen ze o.a. bij Riptide (Frankrijk), Damusic (België), Glam Magazine (Portugal), Revista Samana (Colombia) en in Spotify's New Music Friday.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over