Het nieuwe album van Frans Bauer is weer een typisch Frans Bauer album geworden,vol met leuke meezingers van formaat. Het album kreeg de titel "Voor altijd" mee en ligt sinds vandaag in de platenzaak.

Frans Bauer stelde maandag in het Chasse Theater in Bredan niet alleen zijn nieuwe album voor aan de pers maar ook zijn nieuwe dvd "In Noorwegen". De dvd is opgenomen, zoals de titel al zegt, in Noorwegen en buiten de liedjes die telkens in een andere plaats in Noorwegen gezongen worden in prachtige landschappen bevat de dvd ook de nodige humor.

Zowel in Vlaanderen als in Nederland is de nieuwe cd "Voor altijd" van Frans Bauer nu al goed voor goud, van een succes gesproken.

Momenteel is Frans Bauer druk bezig aan de voorbereidingen van zijn reeks concerten in de ahoy in Rotterdam. "Ik loop 4x per week 10 tot 15 km en ben er nu al helemaal klaar voor "zegt Frans tijdens de persconverentie maandagavond.

Vanaf 7 november kan je trouwens kijken naar de serie "de Bouwers" die wordt uitgezonden op de nederlandse TVzender rtl 4. In de serie kan je voornamelijk kijken hoe Frans zicht voorbereid op de Ahoy concerten.

Of de serie ook in Vlaanderen gaat worden uitgezonden weet Frans Bauer niet. Wel is er al door diverse vlaamse tv zenders belangstelling getoond om de serie ook op de buis te brengen.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is krijgt Frans Bauer binnenkort ook nog zijn eigen kledinglijn bij de Nederlandse V&D warenhuizen.
Drukke tijden dus voor Frans Bauer....

Foto's van de cd & dvd voorstelling kan je nu in het fotoalbum terugvingen.
Frans Bauer

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: