Goed nieuws voor de vele Vlaamse fans van Frans Bauer. De ook bij ons uiterst populaire zanger geeft dit voorjaar 4 grote theaterconcerten in Vlaanderen die de naam ‘Tour de Frans” meekregen.

  • 30 april 2018 - 20u00 - Kursaal Oostende
  • 1 mei 2018 - 15u00 - Kursaal Oostende
  • 3 juni 2018 - 15u00 - Stadsschouwburg Antwerpen
  • 16 juni 2018 - 20u00 - Ethias Theater Hasselt

Een avond met Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits.

De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaret voorstelling niet zou misstaan. In deze net te missen fonkelnieuwe live voorstelling wordt Frans begeleidt door de Hollandse showband en de dames van The Dance Company.

Maar Frans heeft nog meer nieuws voor zijn fans. Op 2 maart komt het langverwachte nieuwe album van Frans, ‘Levenslied’, uit Een cd vol met gezellige liedjes die uit het leven gegrepen zijn. “Hiermee ga ik terug naar mijn muzikale roots”, zegt Frans. ‘Levenslied’ is een album dat 100% Frans Bauer uitstraalt. Warm, gezellig en dacht bij de mensen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over