Met single Aching Of The Times laat Frankie Fame na lange tijd weer van zich horen. De Antwerpenaar dook tijdens zomer 2022 met producer Willem Ardui (blackwave.) in de studio met als uitkomst 11 indie pop songs. Het eerste resultaat hiervan horen we in “Aching Of The Times.”

In de single horen we de herkenbare spacepop sound van Frankie waar futuristische geluiden nooit ver weg zijn. Zijn inspiratie hiervoor haalt hij uit 80’s popmuziek. Met een catchy synth sound, aanstekelijke chorus & een stijlvolle gitaarsolo slaagden Fame & Ardui in Aching Of The Times met de opzet van hun samenwerking: popsongs maken die oprecht zijn, zonder té serieus te zijn.

Over de song zegt Frankie: "Aching Of The Times is” een song over het gevoel dat het leven je voorbijraast en de gevolgen van een monomanisch bestaan, het verlies van vriendschappen en de prijs van blinde ambitie. Het is anderzijds een tegenbeweging om de puinhoop te zien als een voedingsbodem voor een nieuw begin, een glinster van hoop aan de opdeinende horizon."

More to come soon!

Luister naar 'Aching Of The Times'

Bekijk de video voor 'Aching Of The Times'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over