Frank Boeijen en band was afgelopen weekend opnieuw te gast in De Roma, amper 1 jaar na zijn vorige passage. De liefde tussen Frank en de zaal is groot, in de 2 richtingen. Hij zat reeds 50 optredens ver in zijn actuele theatertournee, maar liet zich toch ontvallen dat er geen andere zaal en belevenis is zoals in De Roma.

Er werd deze keer gekozen voor een zittend middenplein, wat het geheel een nog intiemer kader gaf. De playlist leek er ook op aangepast, want zowel vóór als na de break werd gekozen voor nummers die het publiek liet genieten van een ontspannen zondagavond waar de muziek en het nog steeds unieke stemgeluid van Frank Boeijen centraal stond.

Wie voor de grote hits gekomen was, moest zijn honger wel opsparen tot helemaal op het einde en zelfs tot in de toegift. Maar die honger was dan ook snel gestild met het trio nummers Koud in mijn hart, Zwart wit en uiteraard Kronenburg Park.

De theatertour 2019 eindigt op 25 mei in Nijmegen, maar vanaf februari start al de nieuwe tour 2020. Voorlopig staan er nog enkel optredens in Nederland op het programma, maar ongetwijfeld wordt dit later nog aangevuld met optredens in Vlaanderen, en dan mag De Roma uiteraard niet ontbreken.

Houdt zeker de website in de gaten : https://frankboeijen.nl/concertagenda/ en https://www.deroma.be/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Frank Boeijen
Datum: 
19/05/2019
Locatie: 
De Roma - Antwerpen
Meer over