In februari keert 'The Walking Dead' terug. Terwijl veel van onze helden vechten tegen de Reapers, gaan anderen de strijd aan met Moeder Natuur in Alexandria. Om iedereen heen, stort de wereld letterlijk in. Ondertussen is ook het leven in the Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt.

Kunnen ze dit alles de baas en wie is er nog in leven om te helpen? Zullen hun relaties helen of breken? Kan er nog vrede gesloten worden? Waar sommigen opnieuw hoop vinden, is er voor anderen geen weg meer terug. Eén waarheid staat vast: levens staan op het spel. Elke beslissing verandert hun toekomst, hun overlevingskansen en de toestand van elke gemeenschap drastisch.

Met in de hoofdrollen Norman Reedus als Daryl Dixon, Melissa McBride als Carol Peletier, Lauren Cohan als Maggie Rhee, Christian Serratos als Rosita Espinosa, Josh McDermitt als Eugene Porter, Seth Gilliam als Gabriel Stokes, Ross Marquand als Aaron, Khary Payton als Ezekiel, Cooper Andrews als Jerry, Callan McAuliffe als Alden en Jeffrey Dean Morgan als Negan.

Bekijk de nieuwe afleveringen van het laatste seizoen van 'The Walking Dead' vanaf maandag 21 februari om 20.35 uur op FOX en elke maandag op Disney+.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: