De 2000 extra tickets die Q-music vanmorgen vrij gaf waren binnen het half uur uitverkocht. De eerste 10.000 kaarten waren eerder deze week al allemaal weg. Al van 8 uur stonden Q-luisteraars aan te schuiven voor de nog gesloten deur van de Free Record Shops in Aalst, Gent en Antwerpen.

Programmadirecteur Erwin Deckers: "Het is een overrompeling. Vorig jaar was de Foute Party ook al uitverkocht dus wisten we dat de vraag groot zou zijn. Maar dit hadden we eerlijk gezegd niet verwacht. Drie weken voor het evenement bleken alle tickets al op te zijn en de mails van luisteraars stroomden binnen. We hebben uiteindelijk de helft van ons decor geschrapt waardoor we ruimte vrij maken voor 2000 extra mensen. Maar ook die kaarten zijn nu weg."

Extra tickets komen er niet. Alleen op 29 juni kunnen luisteraars overdag tijdens de Foute 128 nog vrijkaarten winnen. Dit is de zesde editie van de Foute party. Dit jaar staan Peter Koelewijn, de Dolly Dots en Boney M samen met alle Q-DJ’s op het podium in Flanders Expo.

De Foute Party, 29 juni 2007, Flanders Expo, Gent

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: